Högtryck Ljudbok

Högtryck - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Högtryck Utgiven av Word Audio Publishing
Utgivningsdatum 2018-01-22
Författare Thomas Ringstedt
Uppläsare Mattias Knave
Genre Deckare

Vad handlar Högtryck om?

En ung Uppsalafysiker vaknar upp och finner att han är inlåst i bakluckan på en bil. Medan sommarhettan dallrar utanför kämpar han för att överleva i det trånga utrymmet. Några timmar senare hittas ett lik med avskuren hals på en idyllisk lantkyrkogård. För kriminalinspektör Ulf Beow börjar jakten på den försvunne forskaren, samtidigt som han försöker förstå sambandet med den mördade mannen. Är det försöken att utvinna en speciell sorts råolja som förenar dem? Och vilken betydelse har händelser under kalla kriget i Angola trettio år tidigare? Ulf Beow tar hjälp av Lotta Nordenflycht, militär inom underättelsetjänsten och expert på biologiska vapen.
Deras sökande för dem till Moskva, Svalbards arktiska tundra och ishavets djup.  är en spänningsroman i högt tempo om världens behov av energi. Och om kärlek, hat, girighet och död..

Så lyssnar du på Högtryck som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Högtryck i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Thomas Ringstedt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *