Hur kär får man bli? Ljudbok

Hur kär får man bli? - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Hur kär får man bli? Utgiven av Nypon förlag
Utgivningsdatum 2019-09-03
Författare Katarina von Bredow
Uppläsare Helena Gripe
Genre 12-15 ÅrBarnböckerUngdomsböcker

Vad handlar Hur kär får man bli? om?

Katrin och Frida är bästisar. Sista terminen på högstadiet börjar Adam i deras klass. Frida blir omedelbart superkär i honom, men Adam blir kär i Katrin. Hur ska Katrin göra nu? Hon är förälskad i Adam, men hon kan ju inte svika bästisen Frida. Hopplöst läge!  Detta är en av prisbelönta Katarina von Bredows mest älskade böcker, som nu finns i lättläst bearbetning.
Som ingen annan kan hon skriva om kärlek och känslor, och alla som någon gång varit ung och kär kan lätt känna igen sig i hennes huvudpersoner och deras problemen. Berättelsen är bearbetad av Lina Stoltz och flyter lätt mot den dramatiska upplösningen. Oftast är det vuxna som väljer böcker de böcker unga ska läsa, men i Bokjuryn 2004 var det läsarna som röstade. Hur kär får man bli? hamnade på första plats i kategorin 14-19 år.  Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder..

Så lyssnar du på Hur kär får man bli? som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Hur kär får man bli? i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Katarina von Bredow

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *