Husdjuret Ljudbok

Husdjuret - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Husdjuret Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2017-09-14
Författare Camilla Grebe
Uppläsare Katarina Ewerlöf
Genre Deckare

Vad handlar Husdjuret om?

Utsedd till Årets bästa kriminalroman av Svenska Deckarakademin 2017!En roman om ett fruktansvärt brott, om de människor som begick det och de som löser det.Malin är den unga kvinnliga polisen som har hela sitt liv prydligt utstakat.Hanne är profileraren med minnesförlust som fruktar sin framtid.Jake är pojken som bär på en onämnbar hemlighet.Alla förs de samman av ett brutalt mord i ett gammalt stenröse i den sörmländska byn Ormberg under några kalla vinterveckor. Jakten på mördaren blir inte bara farlig, den förändrar också i grunden deras existens. Sanningen har, som så ofta, ett högt pris.Camilla Grebes är en fristående fortsättning på den kritikerrosade från 2015 som har översatts till fler än 20 språk och sålts till ett av USA:s största filmbolag. Det är en berättelse om vår samtid, om identitet och om de lögner vi berättar för andra och de vi själva väljer att tro på.
"Camilla Grebes är en ruggigt bra, fristående, uppföljare till hyllade. Rasande skickligt och välskrivet byts perspektiven i berättelsen om ett gammalt mord i ett avfolkat samhälle i Sörmland." Tara Omslagsformgivare: Miroslav Sokcic.

Så lyssnar du på Husdjuret som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Husdjuret i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Camilla Grebe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *