Innan slutet del 5 Ljudbok

Innan slutet del 5 - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Innan slutet del 5 Utgiven av Saga Egmont
Utgivningsdatum 2018-11-15
Författare Jesper Bugge Kold
Uppläsare Frederick Halbout
Genre DeckareRomanerSkönlitteratur

Vad handlar Innan slutet del 5 om?

Tyskarna har så gott som förlorat kriget. Överallt läcker fronterna som såll och ryssarna invaderar Berlin. Vasilij är en ung rysk soldat som tagit sig helskinnad genom hela kriget. Men nu när han på nära håll ser vad som hänt med tyskarna vet han inte hur han ska reagera. Är detta en seger? Eller har mänskligheten kommit farligt nära branten? Kommer vi någonsin kunna gå vidare efter detta? Krigets sista dagar är fasansfull, förnedrande och omänskliga.
Och Vasilij börjar mer och mer oroa sig för att hålla sig vid liv. Alla städer som nu ligger i ruiner är fyllda av fällor, galna soldater och annat livsfarligt ... En dansk polis, en brittisk bobflygare, en tolvårig tysk flicka, en tysk-rysk soldat. Allas öden påverkas av krigets brutalitet, och allas öden binds samman av målet som alla strävar efter: flykten mot friheten.? Jesper Bugge Kold är en dansk författare. Han har mångårig erfarenhet som journalist innan han tog upp pennan för att skriva sina prisbelönta deckare..

Så lyssnar du på Innan slutet del 5 som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Innan slutet del 5 i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Jesper Bugge Kold

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *