Jag ljuger ibland Ljudbok

Jag ljuger ibland - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Jag ljuger ibland Utgiven av Printz Publishing
Utgivningsdatum 2018-11-20
Författare Alice Feeney
Uppläsare Anna Maria Käll
Genre Deckare

Vad handlar Jag ljuger ibland om?

Amber Reynolds ligger i koma. Hon har inget minne av hur hon hamnade på sjukhus, men hon vet att det inte var någon olycka. Livrädd, och fångad i sin egen kropp, försöker hon pussla ihop minnena av vad som hände veckan innan. Amber har insett att hon har en make som inte längre älskar henne, en syster som döljer en mörk hemlighet och ett ex som inte kan släppa taget. Någon av dem ljuger, men kan Amber lista ut vem? Och kan hon tvinga sig själv att vakna upp innan det är försent? är en nagelbitande psykologisk thriller från debutanten Alice Feeney, som tidigare har arbetat som journalist och reporter på BBC i England.
En spänningsroman som hyllats av både kritiker och läsare. "En modig och originell författarröst jag älskade denna bok!" Clare Mackintosh "Twist efter twist kommer få dig att gapa och sen kommer slutet Smart, gripande och fantastiskt uppbyggd." Daily Express "Intressant, originell och beroendeframkallande." The Daily Mail "En tajt skriven thriller med ett slut som tvingar dig att börja om från början." Metro.

Så lyssnar du på Jag ljuger ibland som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Jag ljuger ibland i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Alice Feeney

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *