Jag, Nattid Ljudbok

Jag, Nattid - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Jag, Nattid Utgiven av Bokfabriken
Utgivningsdatum 2019-08-22
Författare Hanna WelinNathalie Danielsson
Uppläsare Nathalie Danielsson
Genre 12-15 År9-12 ÅrBarnböckerBiografierBiografier & MemoarerUngdomsböcker

Vad handlar Jag, Nattid om?

Nathalie Danielsson vände den tuffa uppväxten som präglades av mobbning, till att bli en av Sveriges mest framstående influencers. Nu är hon störst i Sverige med över 2,7 miljoner följare i sina olika kanaler. På kort tid har hon blivit en extra bästis för hundratusentals svenska barn och ungdomar.  I självbiografin Jag, Nattid berättar hon öppenhjärtigt om uppväxten i Trelleborg och en skoltid som präglades av trakasserier och mobbning. Hur känslan av att vara utanför och värdelös ledde till ett självmordsförsök när hon bara var tio år gammal. I boken förklarar hon vad elaka kommentarer och mobbning kan leda till men hon vill också inspirera andra barn och ungdomar till att våga tro på sig själva och hitta styrkan att ta sig ur destruktiva mönster.  Hon berättar också om sin vardag och sanningen bakom glamouren som många förknippar med influencers.
Om funderingarna och prestationsångesten över vad fansen ska tycka om vissa inlägg och livsbeslut.  Nathalie "Nattid" Danielsson är 18 år och bosatt i Göteborg. Hon är en av Sveriges största influencers och når varje vecka en miljonpublik med sitt budskap om anti-mobbning och att vara sig själv. 2018 skildrade SVT Play hennes liv i teveserien "Nattid Sommaren efter nian". Hon tilldelades utmärkelsen Guldtuben 2018 för Årets Musical.ly (numera TikTok)..

Så lyssnar du på Jag, Nattid som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Jag, Nattid i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Hanna Welin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *