Jag såg henne först Ljudbok

Jag såg henne först - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Jag såg henne först Utgiven av Vilja förlag
Utgivningsdatum 2019-09-03
Författare Magnus Ljunggren
Uppläsare Lukas Larsson
Genre 12-15 ÅrUngdomsböcker

Vad handlar Jag såg henne först om?

Magnus och Mikko har varit kompisar sedan de var små. Egentligen har de aldrig haft så mycket gemensamt, Mikko spelade fotboll och festade, Magnus pluggade och var mest utanför. Det bara blev så att de hängde med varandra.  I trean i gymnasiet började Yalam i deras klass och Magnus blev direkt förälskad i henne. Men han var för osäker för att säga något och hon blev i stället kär i Mikko, och de är ihop.  Nu har Magnus förstått att Mikko är otrogen mot Yalam. Han skriver ett långt mejl till Mikko för att förklara hur han har känt det under deras uppväxt.
I slutet av mejlet finns en fråga: Hur tycker du att jag ska göra?  Jag såg henne först är den tredje fristående boken i Magnus Ljunggrens serie om unga människor som ställs inför svåra val. Det är en bok om att växa upp och drabbas av den första kärleken och om vänskap och lojalitet.  Den här gången är det en jag-berättelse skriven i mejlform. Den tar sin början på lågstadiet och slutar i trean på gymnasiet. Dilemmat som Magnus ställs inför är säkert inte helt ovanligt, och läsaren får fundera över hur hen skulle ha gjort.  Böckerna i serien bygger på dilemman. Hur ska man veta vad som är rätt att göra? Och finns det alltid något rätt eller fel?  Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare..

Så lyssnar du på Jag såg henne först som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Jag såg henne först i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Magnus Ljunggren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *