Jag stannar till slutet Ljudbok

Jag stannar till slutet - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Jag stannar till slutet Utgiven av Norstedts
Utgivningsdatum 2018-08-08
Författare Fatemeh Khavari
Uppläsare Fatemeh Khavari
Genre BiografierBiografier & Memoarer

Vad handlar Jag stannar till slutet om?

Hösten 2015 kom över 20 000 unga afghaner till Sverige. 2017 var året då många av dem fick besked om att de inte fick stanna i landet. Då var Fatemeh Khavari 17 år och hon blev ledare för tusentals ungdomar. De startade organisationen Ung i Sverige för att stoppa utvisningarna till Afghanistan. Fatemeh Khavari tillhör de mest utsatta i världen.
Hon är tjej. Hon är från Afghanistan. Hon är född på flykt. Hon är muslim. Hon bär hijab. Hon är hazar. Men hon vägrar låta det hindra henne. Det här är en berättelse om vad ett liv på flykt gör med en människa. Om att bygga en folkrörelse av samhällets mest utsatta. Om kamp och organisering för att äntligen få stanna upp någonstans och börja leva, inte bara överleva. Fatemeh Khavari berättar själv om kampen, från de första ensamma dagarna på Mynttorget i slutet av sommaren 2017, fram till det egna 18-årsfirandet i ett Sverige som kallar hem sin ambassadspersonal från Afghanistan samtidigt som utvisningarna fortsätter. Vi får också följa Fatemeh Khavaris eget liv och de avgörande händelser som format henne till den orädda 18-åring hon är idag..

Så lyssnar du på Jag stannar till slutet som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Jag stannar till slutet i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Fatemeh Khavari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *