Kallbrand Ljudbok

Kallbrand - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Kallbrand Utgiven av Norstedts
Utgivningsdatum 2018-09-27
Författare Cilla och Rolf Börjlind
Uppläsare Katarina Ewerlöf
Genre Deckare

Vad handlar Kallbrand om?

På Mekongfloden i Thailand glider den förre polisen och uteliggaren Tom Stilton fram i en primitiv kanot. I fickan har han ett foto på en okänd man och namnet på en försvunnen flodbåt. Han är på väg in i Gyllene triangeln, på jakt efter en mörk hemlighet - en resa som får honom att rannsaka sig själv och försöka försonas med ett brott han nyligen begått. Samtidigt får Olivia Rönning ett specialuppdrag. En familj har sprängts ihjäl i sin bil, dådet har skakat om Sverige.
En gärningsman grips och fälls. Men en dag kontaktas Olivia av den pensionerade kriminalkommissarien Mette Olsäter, som tror att det har begåtts ett skandalöst justitiemord och vill att Olivia ska ta upp utredningen igen. En utredning som leder henne in en värld av sexuella övergrepp och män som är beredda att göra allt för att bevara sin makt. är den femte boken om Tom Stilton och Olivia Rönning..

Så lyssnar du på Kallbrand som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Kallbrand i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Cilla och Rolf Börjlind

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *