Kantstötta porslinsugglors paradorkester Ljudbok

Kantstötta porslinsugglors paradorkester - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Kantstötta porslinsugglors paradorkester Utgiven av Saga Egmont
Utgivningsdatum 2019-09-25
Författare Maria Estling Vannestål
Uppläsare Anna Godenius
Genre DeckareFackböckerPsykologi Och PedagogikRomanerSkönlitteratur

Vad handlar Kantstötta porslinsugglors paradorkester om?

"Katarina betraktar sina tre närmaste medresenärer, rätar på sin hopsjunkna rygg, kliar sig i det korta håret som hon borde ha tvättat imorse istället för att ligga kvar i hotellsängen tio minuter extra och säger sedan: "Om vi nu ska bli sittande här ett tag kanske vi borde presentera oss för varandra? Jag heter Katarina."" På väg hem till fredagsmyset så stannar tåget plötsligt. Det har skett en olycka på spåret, och det kan dröja timmar innan de är framme vid slutstationen. Katarina betraktar sina medpassagerare och alla verkar stressade över tågstoppet. Kvinnan mitt emot henne klagar högljutt på förseningen. När passagerarna i det lilla fyra-sätesområdet börjar prata med varandra upptäcker de att de har en hel del gemensamt, och tryggheten i att tala med främlingar gör att de vågar öppna dörren för att diskutera saker som de aldrig vågat säga högt förut.
Alla fyra tampas med egna problem både hemma och på arbetet, och snart inser de att samtalet har en läkande kraft. Maria Estling Vannestål är en svensk författare, föreläsare och kursledare. Mycket av hennes arbete handlar om att lära människor att navigera efter sin egen kompass. Hon har skrivit flera hyllade böcker i olika genrer..

Så lyssnar du på Kantstötta porslinsugglors paradorkester som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Kantstötta porslinsugglors paradorkester i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Maria Estling Vannestål

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *