Kärlek på menyn Ljudbok

Kärlek på menyn - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Kärlek på menyn Utgiven av Printz Publishing
Utgivningsdatum 2019-06-06
Författare Debbie Johnson
Uppläsare
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Kärlek på menyn om?

På toppen av en klippa i Dorset ligger Café Havsbris. Ett café där människor får vara sig själva, dit främlingar kan söka sig för sällskap och där maten alltid tröstar magen. Hit kommer änkan Laura en sommar, tillsammans med sina två barn. Dels behöver hon ett jobb, och caféet kan erbjuda henne det, men framför allt behöver hon en nystart och en flykt från sorgen som riskerar att kväva henne.  Det lilla samhället sveper snabbt in Laura i sin magi, och kanske finns det hopp för framtiden. Kanske kan Laura till och med lära sig älska igen.  Debbie Johnson är en brittisk författare som med lika delar humor och värme charmar läsare med sina historier.  är den första delen i en lång serie om Café Havsbris, och de unika karaktärer som vistas där.
?En ljuvlig, känslosam och rolig historia.? ? Milly Johnson bor i Liverpool där hon ägnar sig åt att skriva, att se efter en hord med barn och djur och att inte göra några hushållssysslor. Hennes serie om Café Havsbris har blivit mycket välläst i England. Du kan få veta mer på www.debbiejohnsonauthor.com och följa på henne på Twitter: .

Så lyssnar du på Kärlek på menyn som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Kärlek på menyn i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Debbie Johnson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *