Kistbyggarna Ljudbok

Kistbyggarna - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Kistbyggarna Utgiven av Piratförlaget
Utgivningsdatum 2019-09-18
Författare Morgan Larsson
Uppläsare Morgan Larsson
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Kistbyggarna om?

Samuel Miller höjde sitt champagneglas. ?Skål, kära kistbyggare! Välkomna till Lövensö.? Deltagarna såg sig omkring. Vad de än väntat sig så var det inte att mötas av en sådan grönskande idyll, och champagne. ?Att snickra sin egen kista kan verka som det deppigaste man kan ta sig för?, fortsatte kursledaren. ?Men det är faktiskt tvärtom.
Hammarslagen kommer ohjälpligt att inspirera till att göra det man innerst vill innan det är försent.? Han svepte i sig den skummande drycken. ?Njut innan det tar slut, det är vad kistbyggande handlar om.? Vissa i gruppen tycker nog att han tar i lite väl mycket. I alla fall till en början. Men allteftersom kistorna börjar ta form blir det allt svårare att hålla tillbaka sådant som pockar på inifrån. Hemligheter, dolda motiv och förnekad längtan, allt stiger mot ytan tills ingenting längre kan bli vad det en gång var. Kistbyggarnaär en varm och humoristisk roman om en grupp människor som när de påminns om döden tvingas fråga sig själva vad de egentligen lever för..

Så lyssnar du på Kistbyggarna som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Kistbyggarna i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Morgan Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *