KK – erotisk novell Ljudbok

KK – erotisk novell - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken KK – erotisk novell Utgiven av LUST
Utgivningsdatum 2019-10-04
Författare B. J. Hermansson
Uppläsare Maria Fält
Genre RomantikRomantik & Erotik

Vad handlar KK – erotisk novell om?

Ebba och Philip dras till varandra fastän de gång på gång inser att de inte borde. De är för olika, prioriterar olika. Så småningom bestämmer de sig för att göra slut en gång för alla. Det går sådär. Deras sex var verkligen fantastiskt.
Vilt, ångande. Ja, till och med djuriskt. Långt bortom det vanliga ? och Ebba har svårt att sluta tänka på Philip och vad de brukade göra. Hon minns lustfyllda spel och hur Philips bultande kön kändes mellan hennes varma lår ? Ebba försöker gå vidare. Men hur attraktiva killarna än är så är det bara Philip, och hans kropp, hon kan tänka på. Ebbas längtan, åtrå och tillika frustration bara växer och växer. KK är en erotisk novell om att vilja hitta en lösning för ett förhållande som annars förloras. Men går det? B. J. Hermansson är en av våra mest produktiva och populära författare av erotiska noveller. Hermansson, som översatts till flera språk, låter med skicklighet sina berättelser skifta mellan det rappa och poetiska. Samtidigt inspirerar texterna läsaren att tänka kring (och inte sällan ifrågasätta) våra etablerade föreställningar. Ofta gällande normer och sexualitet..

Så lyssnar du på KK – erotisk novell som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har KK – erotisk novell i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av B. J. Hermansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *