Kuppen mot Börsen Ljudbok

Kuppen mot Börsen - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Kuppen mot Börsen Utgiven av Word Audio Publishing
Utgivningsdatum 2019-10-07
Författare Mikael Forsberg
Uppläsare Ludvig Josephson
Genre Deckare

Vad handlar Kuppen mot Börsen om?

Efter en golfrunda med Stockholmsbörsens säkerhetschef får Per Zander, tekniker på it-brottssektionen, ett telefonsamtal från en bankdirektör som påstår sig ha hittat oegentligheter i sin egen bank. De två männen bokar ett möte, men innan det hinner äga rum hittas direktören mördad. Flera spår leder till sonen till en av Börsens styrelseledamöter, en riktig makthavare i finansvärlden och med kontakter i Rikspolisstyrelsen. Zander får i uppdrag att leda en ny grupp som måste visa snabba resultat. Gruppen består av personer som är vana att gå sin egen väg och Per tvingas flera gånger försvara dem när kritik kommer från olika håll.
Samtidigt måste han hitta en svindlare och en mördare, kanske en och samma person, allt medan miljonerna fortsätter att strömma ut från Börsen. ?Kuppen mot Börsen? är den första boken i serien om it-teknikern på Stockholmspolisen, Per Zander. En nytänkande kriminalberättelse, med starka karaktärer, i modern och fascinerande miljö..

Så lyssnar du på Kuppen mot Börsen som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Kuppen mot Börsen i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Mikael Forsberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *