Leona. Ur aska i eld Ljudbok

Leona. Ur aska i eld - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Leona. Ur aska i eld Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2019-01-10
Författare Jenny Rogneby
Uppläsare Angela Kovacs
Genre Deckare

Vad handlar Leona. Ur aska i eld om?

Sex ungdomar hittas döda efter en häftig brand på Skeppsholmen i Stockholm. Utredaren Leona Lindberg kopplas in på fallet, och en förundersökning om mordbrand inleds. När ännu en våldsam brand bryter ut på Centralstationen mitt i rusningstid uppstår fullständigt kaos. Många skadas och dödas. Bränderna följer ett otäckt mönster och den enda överlevande som vet bakgrunden är en sextonårig flicka som ligger nedsövd, svårt brännskadad på Karolinska sjukhuset.Leona inser att ungdomarna har lockats in i en livsfarlig självmordslek som sprids via nätet.
För att förhindra att fler dör måste hon snabbt ta reda på vad den går ut på, vem som kan tänkas ligga bakom, och var nästa brand kan komma att ske.Samtidigt fortsätter Leona sitt dubbelliv med en fot på var sida om lagen. Omständigheterna har tvingat henne att ligga lågt under en tid, men nu står hon i begrepp att sätta en ny plan i verket för att uppnå sina mål. Men planen innefattar en man som hon får oväntat starka känslor för, och problemet är att han inte är så samarbetsvillig.LEONA ? Ur aska i eld är den fjärde fristående boken om Leona, utredaren som sedan länge har slutat följa normen för hur en kvinna, mamma och polis ska vara. Serien har blivit en internationell succé med utgivning i 14 länder och filmrättigheter sålda till Hollywood.Sagt om Jenny Rognebys böcker:?Jenny Rogneby är den nya Nordic Noir-drottningen. Hennes hjältinna liknar ingen annan. Och som hon skriver! Hon griper tag och du kan inte sluta läsa.? ? DAVID LAGERCRANTZ?Jenny Rogneby is an exciting and fresh new voice, bringing all her years of experience as a criminal investigator into the pages, giving them the voice of authenticity other crime thrillers lack.? ? NEW YORK JOURNAL OF BOOKS?Jenny Rogneby är den nya deckardrottningen (...) Det är riktigt spännande, fartfyllt, originellt och överraskande.? ? LITTERATURMAGAZINET Omslagsformgivare: Mikael Eriksson.

Så lyssnar du på Leona. Ur aska i eld som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Leona. Ur aska i eld i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Jenny Rogneby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *