Mamma sa att jag inte fick berätta : den sanna historien om en liten pojke med en mörk hemlighet Ljudbok

Mamma sa att jag inte fick berätta : den sanna historien om en liten pojke med en mörk hemlighet - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Mamma sa att jag inte fick berätta : den sanna historien om en liten pojke med en mörk hemlighet Utgiven av Bokförlaget Nona
Utgivningsdatum 2018-05-11
Författare Cathy Glass
Uppläsare Viktoria Flodström
Genre BiografierBiografier & Memoarer

Vad handlar Mamma sa att jag inte fick berätta : den sanna historien om en liten pojke med en mörk hemlighet om?

När sjuårige Reece kommer hem till Cathy har han redan avverkat fyra fosterhem på lika många veckor. Allt eftersom detaljerna kring hans unga liv kommer i dagen så blir det tydligt att Cathy ställts inför sitt livs största utmaning hittills när det gäller att hjälpa honom. Pojkens aggressiva och utagerande beteende har gjort att han trots sin låga ålder blivit avstängd från skolan och fått byta fosterhem flera gånger. Han tycker om att bitas, ordentligt, och hans mamma har därför gett honom smeknamnet, Sharky Hajen. Han tycks vara ett hopplöst fall.
Cathy försöker finna svaren på varför Reece beter sig som han gör men han har lovat sin mamma att inte berätta någonting för någon utomstående. Den socialsekreterare som förbereder den avslutande delen av hjälpinsatsen upptäcker fem olika akter om Reeces familj, och av dessa att döma är det häpnadsväckande att han inte separerades från familjen redan som baby. När den mörkaste av familjens hemligheter avslöjas för Cathy så blir Reeces beteende plötsligt begripligt och tillsammans kan Cathy och Reece börja att återuppbygga hans liv. Cathy Glass böcker har oavbrutet legat på topplistorna alltsedan succédebuten med Skadad (på svenska 2008) och hon har sålt i miljonupplagor världen över. För att skydda identiteten hos de barn hon skildrar så är deras namn fingerade, liksom författarnamnet Cathy Glass är en pseudonym..

Så lyssnar du på Mamma sa att jag inte fick berätta : den sanna historien om en liten pojke med en mörk hemlighet som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Mamma sa att jag inte fick berätta : den sanna historien om en liten pojke med en mörk hemlighet i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Cathy Glass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *