Mannerheim : marsken, masken, myten Ljudbok

Mannerheim : marsken, masken, myten - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Mannerheim  : marsken, masken, myten Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2017-09-01
Författare Herman Lindqvist
Uppläsare Herman Lindqvist
Genre HumorSkönlitteratur

Vad handlar Mannerheim : marsken, masken, myten om?

Detta är en berättelse om den legendariske marskalken av Finland, friherre Gustaf Mannerheim. Att han var överbefälhavare i fyra av Finlands krig, riksföreståndare och president som under ytterst svåra förhållanden lyckades försvara Finlands frihet och självständighet, är känt för de flesta. Den historieintreserade känner även till att han började sin karriär som tsarens officer och att han lik James Bond skickades på ett farligt spionuppdrag till Kina, utklädd till en upptäcktsresande. Men hur många vet att han tillbringade fem år av sitt i liv i Warszawa, åren som han betecknade som den lyckligaste tiden i sitt liv? Att han var en sann livsnjutare och gourmé av rang, en gentleman ut i fingerspetsarna, alltid oklanderligt klädd, en elegant charmör som ständigt satte kvinnohjärtan i brand? Själv tycktes han vara immun mot Amors pilar, oförmögen till djupare relationer. Många kvinnor klagade på att Mannerheims hjärta var kallt som "Finlands snö".
Först de sista åren av sitt liv, då han var 79 år, drabbades han själv av en stark passion och upplevde en stormande, bubblande kärlek. "Man har aldrig tråkigt under läsningen." Aftonbladet.

Så lyssnar du på Mannerheim : marsken, masken, myten som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Mannerheim : marsken, masken, myten i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Herman Lindqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *