MemoRandom Ljudbok

MemoRandom - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken MemoRandom Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2014-03-19
Författare Anders deAnders De la Motte
Uppläsare Magnus Roosmann
Genre Deckare

Vad handlar MemoRandom om?

David Sarac är informatörshanterare vid Stockholmspolisen. Hans jobb är att rekrytera och sköta topphemliga källor. Manipulation, mutor och hot ? så länge han levererar resultat ställer ingen några frågor. Men efter en våldsam bilolycka förlorar han minnet. Tappar kontrollen över sitt avancerade nät av svek och lögner.
Plötsligt är han lovligt byte för alla som vill åt hans hemligheter. För att skydda sig själv och sina källor måste han återupprätta kontakten med den försvunne infiltratören ?Janus?, som befinner sig högt upp i den kriminella hierarkin. Flera personer, på båda sidor om lagen, verkar vara beredda att gå över lik för att avslöja ?Janus? rätta identitet. Eller kanske för att skydda den?MemoRandom är den första boken i en serie. Den är såld till över 20 länder och filmbolaget Lionsgate producerar en amerikansk TV-serie baserad på samtliga böcker. Omslagsformgivare: Miroslav Sokcic.

Så lyssnar du på MemoRandom som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har MemoRandom i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Anders de

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *