Min far hade en dröm : Memoarer Ljudbok

Min far hade en dröm : Memoarer - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Min far hade en dröm : Memoarer Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2018-10-18
Författare Barack Obama
Uppläsare Mattias Linderoth
Genre BiografierBiografier & Memoarer

Vad handlar Min far hade en dröm : Memoarer om?

I berättar USAs förre president Barack Obama djupt personligt om sin uppväxt i ett USA som fortfarande präglades av raslagar. Berättelsen tar sin början när han får reda på att fadern, som han aldrig lärt känna, har dött i en bilolycka. Faderns plötsliga död får honom att reflektera över sitt liv och vad som gjort honom till den han är. När han reser till Kenya för att möta den afrikanska delen av sin familj blir det en omtumlande upplevelse som får honom att försona sig med sin bakgrund. är en gripande skildring av en ung mans sökande efter sina rötter och en bok för alla som är intresserade av frågor om identitet, klass och ras.?En av de mest välskrivna memoarer som någonsin producerats av en amerikansk politiker" ?Time Magazine?Utmanande.
Övertygande beskriver han hur det är att tillhöra två olika världar, och att ändå inte tillhöra någon" ?New York Times Book Review ?Utmanande. Övertygande beskriver han hur det är att tillhöra två olika världar, och att ändå inte tillhöra någon" ?New York Times Book Review Översättare: Thomas Engström, Omslagsformgivare: Sara R. Acedo.

Så lyssnar du på Min far hade en dröm : Memoarer som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Min far hade en dröm : Memoarer i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Barack Obama

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *