Miss Marples sista fall Ljudbok

Miss Marples sista fall - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Miss Marples sista fall Utgiven av Saga Egmont
Utgivningsdatum 2019-02-05
Författare Agatha Christie
Uppläsare Märta Lundin
Genre DeckareRomanerSkönlitteratur

Vad handlar Miss Marples sista fall om?

Den unga nygifta Gwenda Reed blev förälskad i villan i badortsidyllen vid första ögonkastet. Men var det inte något som kändes bekant? När hon stiger in i villan för första gången får hon en förnimmelse om att en död kvinna ligger på golvet. Och det verkar vara hennes styvmor ? Det visar sig snart att Gwenda bott i huset i treårsåldern och nu vänder hon sig till Miss Marple för att få klarhet i vad som hänt. Marples efterforskningar leder till tre män som alla tjänat på att röja styvmodern ur vägen. Ett fruktansvärt brott vars sanning är på väg att uppdagas ? I och med detta fall tar Miss Marple avsked av sina läsare.
Men på vilket sätt hon gör det! Agatha Christie (1890-1976) var en brittisk deckarförfattare och världens bäst säljande författare efter Shakespeare med över 4 miljarder böcker sålda på engelska och andra språk. Mest känd är hon för detektiven Hercule Poirot. Tillsammans med Arthur Conan Doyle är hon den som har format deckargenren mest. --- Translation entitled "Miss Marples sista fall" © 1977 Agatha Christie Limited. All rights reserved. Miss Marple"s Final Cases © 1979 Agatha Christie Limited. All rights reserved. AGATHA CHRISTIE ® MISS MARPLE ® are registered trademarks of Agatha Christie Limited in the UK and/or elsewhere. All rights reserved..

Så lyssnar du på Miss Marples sista fall som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Miss Marples sista fall i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Agatha Christie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *