Motiv X Ljudbok

Motiv X - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Motiv X Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2018-09-19
Författare Stefan Ahnhem
Uppläsare Magnus Roosmann
Genre Deckare

Vad handlar Motiv X om?

Den fjärde boken om Fabian Risk är äntligen här! Fabian Risk vakar vid sin skottskadade dotter Matildas sida, som ligger i koma på Helsingsborgs lasarett, samtidigt som ett brutalt mord på en flyktingpojke från Syrien kastar in stadens kriminalpolis i en ny komplicerad utredning med rasistiska förtecken. Men inget är så enkelt som det först verkar och när flera nya mord äger rum befinner sig Lilja, Klippan och de andra på Helsingborgspolisen snart i en allt mer pressad jakt på flera gärningsmän. Till slut tvingas Fabian tillbaka i tjänst trots att han helst hade velat ägna sig åt sin familj, och kriminalpolisens chef Astrid Tuvesson avbryter sin tolvstegsbehandling mot alkoholism trots att den bara har börjat, för att leda arbetet med de parallella utredningarna.
De tidigare böckerna har sålts i en miljon exemplar och är utgivna i över trettio länder. Omslagsformgivare: Nils Olsson.

Så lyssnar du på Motiv X som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Motiv X i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Stefan Ahnhem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *