My som i @my_story Ljudbok

My som i @my_story - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken My som i @my_story Utgiven av Word Audio Publishing
Utgivningsdatum 2018-01-02
Författare Åsa Bonelli
Uppläsare Malin Molin
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar My som i @my_story om?

Efter en  ? även med vanedrickaren My:s mått mätt ? ovanligt blöt Stureplanstillställning, vaknar den kända influencern upp i sin säng med tidernas baksmälla och otaliga minnesluckor. Och när My upptäcker att hennes föräldrar, hennes syster och bästa vännen Lukas alla sitter i hennes kök och väntar på henne, kan hon utläsa av deras anklagande stenansikten att det inte bara kommer att handla om den sedvanliga klagovisan om My:s vilda, oansvariga liv. My:s farhågor besannas, det hon gjort kvällen innan är det som fått droppen att rinna över för hennes familj, och om hon inte går med på att skickas iväg till Italien på någon slags avvänjning, så klipper hennes familj banden med henne, för alltid. På väg mot Toscana tar My allt med godan ro, övertygad om att hon lätt överlever ett par veckor på något schysst rehab, det kanske till och med kan bli ganska skönt att få slappna av.
Och det hon närmast betraktat som ett tomt skal, tycks innehålla dolda skatter. är en varm och humoristisk berättelse om vikten av att ibland stanna upp och omvärdera sin livssituation..

Så lyssnar du på My som i @my_story som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har My som i @my_story i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Åsa Bonelli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *