Och varje morgon blir vägen hem längre och längre Ljudbok

Och varje morgon blir vägen hem längre och längre - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Och varje morgon blir vägen hem längre och längre Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2017-05-16
Författare Fredrik Backman
Uppläsare Torsten Wahlund
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Och varje morgon blir vägen hem längre och längre om?

Farfar och Noah sitter på en bänk och pratar. Under bänken växer hyacinter, just de blommor som farmor odlade i sin trädgård.Farfar och Noah kan prata med varandra om allt. Om livets alla frågor, både de största och de minsta. Under samtalet med Noah kan farfar inte låta bli att minnas hur det var att förälska sig i farmor, och hur det var att förlora henne. Han kan fortfarande se henne framför sig och fruktar den dag då han inte längre kommer att minnas henne.Farfar inser att den värld han känner håller på att förändras.
Därför vill han stanna här på bänken med Noah, där doften av hyacinter fortsätter vara så stark. Men minnena blir allt svårare att fånga och farfar och Noah är nu tvungna att lära sig att göra det svåraste av allt: ta farväl.Fredrik Backman tecknar här som bara han kan göra ett ömsint porträtt av en åldrande mans kamp för att hålla kvar sina allra käraste minnen, och hur hans öde påverkar dem som står honom närmast. är en liten bok med ett stort budskap som kommer att stanna länge hos läsaren. Bokens förord är inläst av författaren. Omslagsformgivare: Nils Olsson.

Så lyssnar du på Och varje morgon blir vägen hem längre och längre som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Och varje morgon blir vägen hem längre och längre i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Fredrik Backman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *