Omgiven av psykopater : Så undviker du att bli utnyttjad av andra Ljudbok

Omgiven av psykopater : Så undviker du att bli utnyttjad av andra - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Omgiven av psykopater : Så undviker du att bli utnyttjad av andra Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2017-05-17
Författare Thomas Erikson
Uppläsare Mattias Linderoth
Genre Familj & HälsaFritidHälsaLivsstil

Vad handlar Omgiven av psykopater : Så undviker du att bli utnyttjad av andra om?

Efter den stora succén kommer nu Thomas Erikson med den efterlängtade uppföljaren. Du har säkert stött på den här personen: en spännande människa som är otroligt karismatisk, trevlig, charmig och hjälpsam. Som alltid har en komplimang i beredskap. Och som garanterat får dig att må bra. Du tror på det du får höra, även när det låter falskt ? eftersom det så bra.
Men det som verkar för bra för att vara sant är troligen det ? I boken avslöjas hur en psykopat använder sig av dina svagheter för att kunna utnyttja dig så mycket det bara går. Du får reda på om din egen personlighetstyp är röd, gul, grön eller blå enligt det psykologiska DISA-systemet. Genom att bli medveten om hur du själv fungerar kan du se igenom och stå emot psykopatens avancerade manipulation. Helt klart är att vissa människor har en personlighet som är exceptionellt manipulativ. De kan övertyga vem som helst om vad som helst. De tycker om att kontrollera andra. Och de drar sig inte för att ljuga och förvränga sanningen för att komma dit de vill. Alla med psykopatiska drag är naturligtvis inte psykopater. Och alla psykopater är inte bindgalna seriemördare. De flesta av dem vandrar faktiskt omkring här mitt ibland oss. Dessvärre är de betydligt fler än vad man tidigare har trott, vilket betyder att du med största sannolikhet redan har träffat på några av dem i grannskapet, på jobbet eller kanske i din familj. Nu är det dags att ta reda på hur de gör för att utnyttja dig ? innan det är för sent! Omslagsformgivare: Anders Timrén.

Så lyssnar du på Omgiven av psykopater : Så undviker du att bli utnyttjad av andra som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Omgiven av psykopater : Så undviker du att bli utnyttjad av andra i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Thomas Erikson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *