På djupet Ljudbok

På djupet - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken På djupet Utgiven av Norstedts
Utgivningsdatum 2019-10-02
Författare Kate Davies
Uppläsare Emma Molin
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar På djupet om?

"Årets roligaste bok? Definitivt den mest oanständiga ..." iPaper Möt Julia. Hon har inte haft sex på tre år. När hon äntligen tar tag i problemet och bryter sig ur sitt ofrivilliga celibat blir resultatet ett otroligt misslyckat one night stand. Aldrig mer, tänker Julia. Det vill säga, tills hon kommer på att det kanske finns en anledning till hennes obefintliga sexliv.
Män kanske inte är något för henne. Julia kastar sig huvudstupa in i Londons hbtq-värld och det dröjer inte länge innan hon blir stormigt förälskad i en kvinna, Sam. Sexlivet är hett, intensivt och passionerat, och de kan inte få nog av varandra. När Julias bästa vän Alice påpekar att Julia hela tiden viker sig för Sams vilja blir hon upprörd. För första gången i sitt liv är Julia förälskad. Vad spelar det då för roll om hon tvingas utmana sina egna gränser gång på gång? YTTERST ORIGINELL OCH HYSTERISKT ROLIG. - THE TIMES OFÖRSTÄLLD, SEXIG, STARK OCH SMART. - GUARDIAN EN ROM-COM OM VIKTEN AV ATT LÄRA KÄNNA DIG SJÄLV. - KIRKUS REVIEWS.

Så lyssnar du på På djupet som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har På djupet i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Kate Davies

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *