Pärleporten Ljudbok

Pärleporten - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Pärleporten Utgiven av Bonnier Bookery
Utgivningsdatum 2018-08-07
Författare Maria-Thérèse Sommar
Uppläsare Cecilia Nilsson
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Pärleporten om?

Hon tänkte ju inte döda honom. Bara litegrann. En dag får Asta, 83, nog och slår ihjäl den rasistiske knölen Herman. Men att bli av med en död kropp på 90 kilo är svårare än man kan tro. Asta skjuter listigt över skulden på en anställd på äldreboendet Solglimten, packar sin väska och rymmer ut i världen; fylld av entusiasm och livslust snarare än skam och ånger.
Men som efterlyst är det knepigt att ta sig fram, särskilt om man i kvällspressen utpekas som dubbelmördare. Asta lyckas med hjälp av den unga hackern Angel skaffa sig ett falskt pass och kommer efter en strapatsrik färd med nöd och näppe med ett plan till underbara Paris. Där tänker hon unna sig några dagars lugn och ro, men snart hotas hennes frihet igen. Kommer hon att klara sig även ur denna knipa, och kommer hon någonsin att möta älskaren Albert igen? Maria-Thérèse Sommars debutroman ?Pärleporten? är en oavbrutet underhållande road trip med den handlingskraftiga och färgstarka Asta i huvudrollen. Omslagsformgivare: Moa Schulman.

Så lyssnar du på Pärleporten som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Pärleporten i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Maria-Thérèse Sommar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *