Pojken med stjärnorna Ljudbok

Pojken med stjärnorna - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Pojken med stjärnorna Utgiven av Saga Egmont
Utgivningsdatum 2018-11-14
Författare Mirre Sennehed
Uppläsare Mitcho Batalov
Genre DeckareRomanerSkönlitteratur

Vad handlar Pojken med stjärnorna om?

Det är september och Philip är nyss hemkommen från att ha spenderat sommaren i Los Angeles, där han funnit kärleken i make-up artisten Ashley. Hemma i Sverige består hans dagar av arbete, att umgås med sitt kompisgäng, och att gå på konserter och festivaler. På många sätt är han precis som vilken 24-åring som helst, men Philip står ut från mängden - med sitt tuperade svarta hår, kajal och med silverstjärnor under ögonen väcker han uppståndelse i hemstaden Göteborg. Ofta möts möts Philip och hans kompisar av gliringar och hånfulla kommentarer, men han försöker att inte bry sig om det. Det är trots allt bara ord.
Tills den ödesnatt i februari då allt förändras. "Pojken med stjärnorna" är inspirerad av verkliga personer och händelser. Mirre Sennehed är en författare och entreprenör som är bosatt i Göteborg. Sennehed är vid sidan av sitt författarskap även föreläsare, DJ och arrangör inom Göteborgs klubbscen samt projektledare. Efter mordet på sin vän Pelle Nordkvist år 2010 så har Sennehed engagerat sig i frågor om människors rätt till en egen identitet, och hur det är att leva i en subkultur..

Så lyssnar du på Pojken med stjärnorna som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Pojken med stjärnorna i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Mirre Sennehed

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *