Pratar så fort jag kan ? från Gilmore girls till Gilmore girls Ljudbok

Pratar så fort jag kan ? från Gilmore girls till Gilmore girls - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Pratar så fort jag kan ? från Gilmore girls till Gilmore girls Utgiven av Lind & Co Förlag
Utgivningsdatum 2017-10-17
Författare Lauren Graham
Uppläsare Anja Lundqvist
Genre BiografierBiografier & Memoarer

Vad handlar Pratar så fort jag kan ? från Gilmore girls till Gilmore girls om?

"Den här boken innehåll några historier ur mitt liv: de osäkra uppväxtåren, de följande förvirrade singelåren, och de mer tillfredställande yrkesåren. Och hur det var att bli tillfrågad att spela min absoluta favoritkaraktär igen. Övrigt innehåll: berättelser från livet på en husbåt, killar man träffar på prisceremonier, och hur jag blev tillfrågad att vara rumpmodell. En ledtråd: Alla tre gjorde mig sjösjuk." Lauren Graham är mest känd från succéserien , där hon i sju säsonger spelade den ensamstående mamman Lorelai Gilmore. Nyligen återvände hon till den bejublade rollen i , som blev ett efterlängtat återseende för alla trogna fans.
I  bjuder Lauren på ett antal kapitel ur sitt liv - från uppväxten och de första trevande försöken i skådespelaryrket till när hon åratal senare frågar sig själv "Har jag blivit någon nu, eller?". Lauren avslöjar också detaljer från sitt liv som singel i Hollywood och hur man hanterar att vara "för gammal" vid fyrtiofem. Sist men inte minst finns utdrag ur den dagbok hon förde under inspelningarna av .  är en memoar i essäform. Att läsa den är som att titta på , eller som att bli uppdaterad av sin bästa kompis: mycket skratt och roliga historier och, givetvis, mycket prat. LAUREN GRAHAM (f. 1967) är skådespelare, författare och producent. Mest känd är hon från tv-serierna  och . Hon har även skrivit en bästsäljande roman och har en examen i engelska från Barnard College. Lauren bor i New York och i Los Angeles."Den här boken innehåll några historier ur mitt liv: de osäkra uppväxtåren, de följande förvirrade singelåren, och de mer tillfredställande yrkesåren. Och hur det var att bli tillfrågad att spela min absoluta favoritkaraktär igen. Övrigt innehåll: berättelser från livet på en husbåt, killar man träffar på prisceremonier, och hur jag blev tillfrågad att vara rumpmodell. En ledtråd: Alla tre gjorde mig sjösjuk." Lauren Graham är mest känd från succéserien , där hon i sju säsonger spelade den ensamstående mamman Lorelai Gilmore. Nyligen återvände hon till den bejublade rollen i , som blev ett efterlängtat återseende för alla trogna fans. I  bjuder Lauren på ett antal kapitel ur sitt liv - från uppväxten och de första trevande försöken i skådespelaryrket till när hon åratal senare frågar sig själv "Har jag blivit någon nu, eller?". Lauren avslöjar också detaljer från sitt liv som singel i Hollywood och hur man hanterar att vara "för gammal" vid fyrtiofem. Sist men inte minst finns utdrag ur den dagbok hon förde under inspelningarna av .  är en memoar i essäform. Att läsa den är som att titta på , eller som att bli uppdaterad av sin bästa kompis: mycket skratt och roliga historier och, givetvis, mycket prat. LAUREN GRAHAM (f. 1967) är skådespelare, författare och producent. Mest känd är hon från tv-serierna  och . Hon har även skrivit en bästsäljande roman och har en examen i engelska från Barnard College. Lauren bor i New York och i Los Angeles..

Så lyssnar du på Pratar så fort jag kan ? från Gilmore girls till Gilmore girls som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Pratar så fort jag kan ? från Gilmore girls till Gilmore girls i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Lauren Graham

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *