Ragga som du shoppar Ljudbok

Ragga som du shoppar - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Ragga som du shoppar Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2018-02-14
Författare Lin Jansson
Uppläsare Clara Henry
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Ragga som du shoppar om?

Girls i Frölunda "Du måste byta raggningsmetod! Börja ragga som ? typ som ? som du shoppar! Du går fram till de sexigaste, snyggaste skorna i butiken och säger: Er vill jag ha! Kom! Precis så ska du göra med killar" Det är vännernas råd till Lovisa när hon ännu en gång beklagar sig över att hon inte kommer någon vart med Adrian. Adrian, som är den enda anledningen till att hon överhuvudtaget går till jobbet. Utöver honom finns där bara en sur personalchef, en ännu surare butikschef och ett aldrig sinande lager av myggmedel att sortera. Lovisa har fastnat i en tillvaro hon helst hade dumpat, men när man närmar sig trettio och är lika talanglös som Kim Kardashian så är det lättare sagt än gjort. Och så är det ju det här med Olivia, systern som Lovisa alltid stått så nära men som nu tycks försvinna mer och mer.
Det kan hända så mycket med en familj, när en av dem råkar riktigt illa ut. I flera år har Lovisas liv stått så still att hon börjat tro att det krälat in under en sten och dött, men under det närmaste halvåret ska så många saker hända att ingenting snart är sig likt längre. är en skratta-tills-man-kissar-på-sig-framkallande roman som blandar drastisk humor med allvar och spot on beskrivningar av Sverige 2017..

Så lyssnar du på Ragga som du shoppar som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Ragga som du shoppar i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Lin Jansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *