Sälj! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst Ljudbok

Sälj! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Sälj! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst Utgiven av HörOpp!
Utgivningsdatum 2015-07-15
Författare Bruce LittlefieldFredrik Eklund
Uppläsare Mattias Linderoth
Genre Ekonomi Och LedarskapFackböcker

Vad handlar Sälj! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst om?

Fredrik Eklund har gjort sig ett namn som fastighetsmäklaren mega­kändisarna vänder sig till när de vill spendera miljoner på en ny Manhattanbostad. Under sitt första år som mäklare sålde han fastigheter för 50 miljoner dollar och blev utsedd till Årets nykomling. Fredrik Eklund har med andra ord en gedigen kunskap om hur man säljer och tjänar stora pengar. Han har flitigt delat med sig av sina kunskaper på sociala medier, i tidningar och tv-program, bland annat genom realityserien Million Dollar Listing New York, som renderat honom fans i över 113 länder världen över. På ett humoristiskt, insiktsfullt och varmhjärtat sätt berättar Fredrik Eklund om hur han uppnått sina drömmar och hur du kan göra detsamma.
Boken ger råd om allt från träning och klädsel till hur du får dina kunder att verkligen gilla och lita på dig. Alldeles oavsett du har titeln försäljare eller inte är Sälj! en bok för dig. Den beskriver det som vi alla ägnar oss åt varenda dag. Från ett extra varmt leende för ett bättre bord på krogen, till att övertala femåringen att det är läggdags, eller att få partnern att vilja åka till just ditt drömresemål på semestern. Allt handlar om samma sak. Om du klarar att sälja dig själv, klarar du att sälja vad som helst! Fredrik Eklund, född i Stockholm 1977, kom till New York 2002 utan pengar, jobb och bostad. Genom sitt makalösa driv och framåtanda lyckades Fredrik efter en kurs i fastighetsmäkleri bli en toppsäljare redan det första året som mäklare..

Så lyssnar du på Sälj! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Sälj! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Bruce Littlefield

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *