Sandor slash Ida Ljudbok

Sandor slash Ida - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Sandor slash Ida Utgiven av Nypon förlag
Utgivningsdatum 2019-09-03
Författare Sara Kadefors
Uppläsare Helena Gripe
Genre 12-15 ÅrBarnböckerUngdomsböcker

Vad handlar Sandor slash Ida om?

Sandor är en ensam kille som dansar balett. Ida är en snygg och populär partytjej. Han bor i en håla utanför Göteborg, hon mitt i Stockholms city. Han ägnar all tid åt dansen. Hon har tröttnat på sex.  En kväll möts de på chatten: ?Sandor från i går, är du där? Du som kände dig ensam och inte hade någon att ringa.
Du som undrade om någon kände samma. Jag känner samma. Så in i helvete!?  Sandor slash Ida är en intensiv skildring av hur det är att vara ung. Boken beskriver hur svårt det kan vara att stå upp för den man är, och väcker frågor om identitet, vänskap, tillit och kärlek.  Boken har rosats av kritiker. Den belönades med Augustpriset som bästa svenska barn- och ungdomsbok år 2001, och blev film 2005. Det här är den lättlästa versionen. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder..

Så lyssnar du på Sandor slash Ida som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Sandor slash Ida i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Sara Kadefors

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *