Silvervägen Ljudbok

Silvervägen - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Silvervägen Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2018-05-22
Författare Stina Jackson
Uppläsare Marie Richardson
Genre Deckare

Vad handlar Silvervägen om?

Sedan tre år tillbringar Lelle de ljusa sommarnätterna med att köra bil. Han kör utmed väg 95 som skär genom landet från Skellefteå i nordvästlig riktning förbi Arvidsjaur, Arjeplog och mynnar vid norska gränsen, den väg som kallas Silvervägen. För tre år sedan försvann hans sjuttonåriga dotter spårlöst och hennes försvinnande gnager sönder Lelle inifrån. Till den lilla orten Glimmersträsk anländer Meja och hennes mamma. Meja är lika gammal som Lelles dotter var när hon försvann.
Medan höstens mörker närmar sig knyts Lelles och Mejas öden ihop och när ytterligare en ung flicka försvinner blir deras liv för evigt sammantvinnade. är en stämningsfull och berörande psykologisk spänningsroman. Med den lilla orten som fond, där alla känner alla, utvecklar sig ett drama om att aldrig ge upp, om att orka vara stark när det är som mörkast. ?Jag älskar allt med den här boken. Jackson är en författare som kan konsten att kombinera spänning med djup. Det är så vackert, vemodigt och välskrivet.? Lina Bengtsdotter, författare till Omslagsformgivare: Miroslav Sokcic.

Så lyssnar du på Silvervägen som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Silvervägen i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Stina Jackson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *