Sista gästen Ljudbok

Sista gästen - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Sista gästen Utgiven av Natur & Kultur
Utgivningsdatum 2017-09-18
Författare Andreas T Olsson
Uppläsare Andreas T Olsson
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Sista gästen om?

När Tomas Rapp träffar Sara och Henrik första gången är det som en blixtförälskelse. Han anvisar dem deras bord på restaurang KB i Stockholm och gör re­flektionen att gästerna är det som verkligen gör en restaurang, mer än mat, kockar, övrig personal, adress och lokal. Thomas Rapp är demokratiskt lagd, alla gäster får hans odelade uppmärksamhet och engagemang. Men Sara och Henrik är speciella, liksom restaurangen. Thomas Rapp lever sig helt in i deras beställningar.
Han har en före detta flickvän i Örebro, annars kretsar hans liv helt kring KB och särskilt kring Sara och Henrik. När semestern kommer har han det svårt. Och när de kommer tillbaka från semestern ökar hans nervositet. Sara och Henrik visar sig på en annan restaurang, och Thomas Rapp börjar förlora greppet.  ?Sista gästen? är en lågmält absurdistisk, men samtidigt vibrerande gestaltning av mänsklig besatthet, med drag både av målare som Lennart Jirlow och patafysikens mästare inom litteraturen.  ingår i Dramatens fasta ensemble. Han slog igenom både som författare och skådespelare med sin egen föreställning ?Sufflören?, som hade premiär på Teaterhögskolan 2012 och som har gått i en utökad version på Dramaten sedan 2013. Han har även skrivit manus till serien ?Taxi?. ?Sista gästen? är hans romandebut..

Så lyssnar du på Sista gästen som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Sista gästen i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Andreas T Olsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *