Skärvor av fruktan Ljudbok

Skärvor av fruktan - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Skärvor av fruktan Utgiven av Word Audio Publishing
Utgivningsdatum 2018-11-05
Författare Annika Sjögren
Uppläsare Reine Brynolfsson
Genre Deckare

Vad handlar Skärvor av fruktan om?

Östen Jonzon borde njuta av sin välförtjänta pensionering. Men det gör han inte. För Östen har en del väl gömda hemligheter. Och när han vid en förtrolig stund med sin yngre fru Bodil väljer att avslöja en av dem, är det som att öppna Pandoras berömda ask. Bodil reagerar ? åtminstone i Östens ögon ? synnerligen irrationellt när han berättar om den son han fick efter att ha varit otrogen mot sin första fru.
En son som han aldrig någonsin träffat. Trots Bodils uppenbara kyla och förakt väljer Östen att kontakta sin numera drygt 30-åriga son, Tobias. Bara för att nästan omedelbart hamna i en ond spiral av hot och våld. Dessutom har ett par flyttat in i det tomma grannhuset i deras villaområde i Härnösand. Snaran runt Östens hals dras åt allt hårdare när de visar sig vara nyckeln till ännu en dold del av hans förflutna ?  ?Skärvor av fruktan? är en spänningsroman med en varm och empatisk människoskildring där många av våra dygder, och odygder, kommer i dagen men där den ilande känslan av annalkande fara ständigt är närvarande. Med små effektiva medel får Annika Sjögren läsaren att identifiera sig med ? och kanske till och med ha sympati för ? Östen Jonzon medan hans olycksbådande historia rullas upp..

Så lyssnar du på Skärvor av fruktan som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Skärvor av fruktan i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Annika Sjögren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *