Sköldpaddor hela vägen ner Ljudbok

Sköldpaddor hela vägen ner - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Sköldpaddor hela vägen ner Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2017-11-02
Författare John Green
Uppläsare Philomène Grandin
Genre 12-15 ÅrBarnböckerUngdomsböcker

Vad handlar Sköldpaddor hela vägen ner om?

Aza Holmes är egentligen inte så intresserad av att ge sig in i jakten på Russell Pickett, den försvunne multimiljardären som jagas av FBI. Men 100 000 dollar i belöning gör att Daisy - hennes bästa, enda och fullständigt orädda vän - har andra planer. "Krossa hjärtan, Holmesy, inte drömmar" är Daisys mantra.Tillsammans navigerar de båda det korta avståndet över floden och det avgrundsdjup som skiljer dem från Picketts lyxiga egendom.I det gigantiska huset bor nu bara Picketts söner, Davis och Noah. Davis som Aza kände när de var små. Davis som aldrig kan lita på att någon gillar honom för den han är eller om det är pappas pengar som lockar.Men med Aza kan han vara lugn.
Hon bryr sig inte om belöningen och hennes tvångstankar upptar det mesta av henns tankar. De snurrar i en allt snabbare spiral som inte går att bryta eller styra. Alla bakterier som finns, alla sätt som de kan komma in i kroppen och hur man kan dö av dem. Alla bakterier som finns i en människas saliv, som byter mun vid en kyss ...Till denna berättelse hör också Daisys framgångsrika fanfiction om Chewbacca och en tuatara som kan bli både mycket gammal och mycket, mycket rik.I förmedlar John Green känslan i att leva med den typ av tvångstankar och psykisk ohälsa som har påverkat hans eget liv sedan barndomen. Och hur omgivningen inte riktigt kan förstå hur det är, hur folk väntar på att man bara ska ta sig samman. Det är jobbigt att vara människa, men ibland är det uthärdligt eller till och med roligt. "...så är John Green skicklig. Han hanterar språket som om han älskar det och hans metaforer är precisa." "...ja, de är gripande, men framför allt är Sköldpaddor hela vägen ner en mycket bra skildring av tvångstankarnas baksug och det omöjliga i att bryta sig ut ur den där spiralen när den väl börjat snurra." " är en blivande klassiker!". I Yukiko Duke, SVT Gomorron Eleni Schmidt, Litteraturmagazinet Översättare: Carina Jansson.

Så lyssnar du på Sköldpaddor hela vägen ner som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Sköldpaddor hela vägen ner i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av John Green

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *