Socker, salt och nya chanser Ljudbok

Socker, salt och nya chanser - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Socker, salt och nya chanser Utgiven av Printz Publishing
Utgivningsdatum 2018-11-07
Författare Claire Sandy
Uppläsare
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Socker, salt och nya chanser om?

Marie Dunwoody är rätt nöjd med livet. Hon älskar sitt jobb, sin man och sina tre underbara barn. Men hennes cupcakes är smärre katastrofer. Och på barnens skolbasar kan hon inte låta bli att irritera sig över de andra mammornas perfekta konstverk till bakelser. Och framför allt stör hon sig på Lucy Gray den perfekta kvinnan på andra sidan gatan.
Marie bestämmer sig en gång för alla att det här ska bli bakningens år, och till sin hjälp ska hon ta Englands sockerdrottning nummer ett: Mary Berry.  Samtidigt kämpar Maries man, Robert, med problem på jobbet. Han har insett att han inte är lika eftertraktad längre, kanske till och med förlegad, men han är inte beredd att ge upp! Precis som sin fru bestämmer sig Robert för att baka sig tillbaka till toppen, med med Paul Hollywoods hjälp i stället för Marys. Stjärnbagarnas recept visar sig dock innehålla visdom som kan hjälpa familjen Dunwoody med mycket mer än bara sockerkakor ? är tillbaka med en underbart varm feelgoodroman om familjer, sockerstinna drömmar och hemligheter. Hennes förra roman  har sålt i 40 000 exemplar i Sverige, och  kommer inte att göra feelgoodälskare besvikna! Claire Sandy bor med man, dotter och hundar i Surrey i England. Innan Claire blev författare producerade hon jinglar och sålde ullprodukter (fast inte samtidigt). Nu har hon sitt drömjobb som romanförfattare och Printz Publishing har tidigare gett ut hennes julroman . Hon skriver även romaner under pseudonymen Juliet Ashton..

Så lyssnar du på Socker, salt och nya chanser som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Socker, salt och nya chanser i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Claire Sandy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *