Sonjas andra chans Ljudbok

Sonjas andra chans - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Sonjas andra chans Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2017-09-18
Författare Åsa Hellberg
Uppläsare Gunilla Leining
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Sonjas andra chans om?

Sonja och hennes bästa väninnor är äntligen tillbaka! Åsa Hellberg har sedan 2012 gått i täten för den svenska feelgoodgenren som kretsar kring livet runt femtio. Hundratusentals läsare har älskat böckerna om miljardärskan Sonja, som efter sin död förändrar livet för sina bästisar. Nu är Rebecka, Maggan och Susanne ? och Sonja ? äntligen tillbaka i en fristående roman full av värme och livsglädje. Sju år efter Sonjas död ? och arvet som bland annat gav hennes bästa vänner ett hotell i London, ett fantastiskt hus på Mallorca och en restaurang i Paris ? tampas Sonjas vänner med livet. Alla tre behöver en förändring, och de vet att det är dags att uppfylla Sonjas sista önskan: att sprida hennes aska runtom i världen.
Under resans gång, i brev efter brev från Sonja, målas hennes hemliga och passionerade kärlekshistoria upp och berör dem djupt. Samtidigt sker saker på vännernas hemmaplan som ingen av dem räknat med, och plötsligt är deras vänskap det enda bergfasta och bestående. Allt eftersom resan tar dem ut i världen tvingas Rebecka, Maggan och Susanne ta livsavgörande beslut. Och varken slukhål i Norge, katastrofer på Haiti eller spontandans i Madrid kan stoppa dem från att ge Sonja ? och sig själva ? en andra chans. är en härlig roman om kvinnlig vänskap och kärlek efter femtio. Om det självklara i att luta sig mot sina vänner, både i glädje och i sorg, och om att våga förändra sitt liv..

Så lyssnar du på Sonjas andra chans som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Sonjas andra chans i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Åsa Hellberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *