Stormakten växer fram Ljudbok

Stormakten växer fram - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Stormakten växer fram Utgiven av Historiska media
Utgivningsdatum 2019-04-19
Författare Dick Harrison
Uppläsare Anders Ekborg
Genre FackböckerHistoria & Arkeologi

Vad handlar Stormakten växer fram om?

År 1612 var Sverige omgivet av fiender. Ekonomin var urusel och befolkningen led av utskrivningar och härjningar. Två decennier senare hade scenariot förändrats fullständigt. Från att ha varit ett av Europas svagaste och mest utsatta riken hade Sverige förvandlats till en militär gigant vars soldater lade kontinenten för sina fötter. In på scenen kliver Gustav II Adolf ? av sina påhejare kallad "lejonet från Norden? ? och rustar upp Sverige till att bli en storspelare i det rasande trettioåriga kriget. Trots att kungen stupar vid Lützen redan 1632 har han inlett en framgångssaga som ska vara i tre decennier.
Med blick för både enskilda öden och storpolitiska perspektiv berättar Dick Harrison historien om när Sverige var som störst. Bokserien Sveriges dramatiska historia lyfter fram spännande episoder och fascinerande tidsepoker ur den svenska historien. Här presenteras på ett fängslande sätt de människor och händelser som format det land vi idag lever i..

Så lyssnar du på Stormakten växer fram som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Stormakten växer fram i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Dick Harrison

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *