Svikaren Ljudbok

Svikaren - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Svikaren Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2012-02-29
Författare Katarina Wennstam
Uppläsare Alexandra Rapaport
Genre Deckare

Vad handlar Svikaren om?

Det rör sig helt klart om hämnd. För att fotbollsspelaren Sebastian Lilja vänt sin egen klubb ryggen och skrivit på för konkurrenten. Jävla Bajenfitta! Du ska dö! Du pissade på oss! Sebastian Lilja fick sitt sista år i livet förstört av anonyma hot. Men det gör å andra sidan saken ganska enkel för kriminalinspektör Charlotta Lugn. Det är naturligtvis en urspårad supporter som huggit kniven i Liljas kropp över sjuttio gånger.
Och målsägarbiträdet Shirin Sundin får förklara för Sebastians föräldrar hur sport kan få människor att känna ett sådant hat.Men det är något som inte stämmer. Nya fakta kommer fram under utredningen som pekar i en helt annan riktning. Inte på en anonym våldsverkare utan någon som stått Sebastian Lilja nära. Väldigt nära.Katarina Wennstams skakande skildring av våld och intolerans i sportens värld. En sund själ i en död kropp..

Så lyssnar du på Svikaren som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Svikaren i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Katarina Wennstam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *