Systrar Ljudbok

Systrar - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Systrar Utgiven av Storyside
Utgivningsdatum 2018-02-05
Författare Anne-Lise Boge
Uppläsare Gabriella Boris
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Systrar om?

Det är mycket som händer på Granlunda nu. Herborgs och Ojas lilla flicka ska döpas och Laura dyker oinbjuden upp på dopet. Hon gör Malin rasande och osäker med alla sina antydningar och hon flörtar öppet med Harald. Dorrids bröllop står också för dörren. Malin ser på sin vackra, sorglösa dotter och oroar sig for hennes framtid.
- Att vara gift är inte enbart en dans på rosor, Dorrid. Inte for någon. Man måste göra det bästa av det liv man får. - Det där låter då verkligen dystert, sa Dorrid. Jag ska se till att Ola tar mig med till stan och på fester. Jag har inte tänkt gå omkring i förkläde och huckle dag ut och dag in och bara vara präktig ungmora. Nej, det kunde Malin föreställa sig att hon inte hade tänkt. Det var just det som oroade henne. Hon hoppades att Dorrid skulle växa med uppgiften. I annat fall. Malin rös lätt. Längst in i hennes bakhuvud fanns alltid en gnagande oro for att Dorrid skulle hitta på något dumt. - Måtte du bli lycklig, käraste Dorrid, sa hon lågt.

Så lyssnar du på Systrar som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Systrar i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Anne-Lise Boge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *