Tjejerna på ridklubben 1 – De tre musketörerna Ljudbok

Tjejerna på ridklubben 1 – De tre musketörerna - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Tjejerna på ridklubben 1 – De tre musketörerna Utgiven av Saga Egmont
Utgivningsdatum 2018-11-09
Författare Karla Schniering
Uppläsare Amanda Krüger
Genre 6-9 ÅrBarnböcker

Vad handlar Tjejerna på ridklubben 1 – De tre musketörerna om?

Ridklubbens stora sommarfest närmar sig och för vännerna Ina och Tine är det en viktig chans att visa upp sina färdigheter i sadeln. Det enda problemet är att flickorna behöver en till ryttare för att förverkliga sin plan och de elaka flickorna Bettina och Sarah verkar vara deras enda alternativ. Men plötsligt får ridklubben en ny ryttare när Alexandra och hennes häst Lilian dyker upp. Har Ina och Tine äntligen funnit sin tredje musketör eller kommer Bettina och Sarah att skrämma i väg Alex med sina elaka spratt? I ?Tjejerna på ridklubben? får vi följa de unga ryttarna Ina, Tine och Alexandra under en sommar på herr Books gård. På gården finns många hästar och andra djur och varje dag är ett nytt äventyr för flickorna.
Häng med på ponnyjakt, en dramatisk fölning, en ridtur i åskväder och mycket mer. Karla Schniering är en riktig mångsysslare som utöver att skriva barnböcker, deckare, kolumner och artiklar även målar tavlor och säljer tillbehör till modelljärnvägar. Hon har studerat historia, arkeologi och filosofi. Men framför allt älskar hon djur. Hon umgås dagligen med sin häst, sina getter, hönor och katter..

Så lyssnar du på Tjejerna på ridklubben 1 – De tre musketörerna som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Tjejerna på ridklubben 1 – De tre musketörerna i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Karla Schniering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *