Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street Ljudbok

Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street Utgiven av Bokförlaget Nona
Utgivningsdatum 2018-10-15
Författare Jacob Bursell
Uppläsare Jacob Bursell
Genre Ekonomi Och LedarskapFackböcker

Vad handlar Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street om?

I början av 1990-talet fick den 26-årige aktiemäklaren Pär Sandå en ny dator på sitt skrivbord. Den oskyldiga burken var kvittot på en förändring som svepte genom finansindustrin: plötsligt kunde aktier köpas och säljas med en knapptryckning. ?Jag tyckte den där datorn var det bästa som hade hänt i hela världshistorien. Den var som en enarmad bandit?, minns Pär Sandå.   När finanskrisen briserade, många år senare, skulle Pär Sandå och hans vänner göra en halv miljon aktieaffärer per dygn, på fyrtio olika börser.
På kuppen blev Pan Capital ett av Sveriges mest lönsamma företag genom tiderna. Men ändå hade de aldrig haft någon plan. Det var bara följden av ett envist experimenterande, i hopp om att varje dag bli lite, lite bättre. Som en råtta i en labyrint: "Du kör så det bara smattrar i väggarna, men till slut kommer du fram till osten. Det är inte sexigt, det blir inga Nobelpris, men det är effektivt?, säger Pär Sandå. är den sanna berättelsen om hur en liten grupp svenskar utmanade det finansiella systemet och Wall Street-börsen. Tio år senare hade deras företag Pan Capital tjänat över 4 miljarder kronor på aktier..

Så lyssnar du på Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Jacob Bursell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *