Trump – Miljarderna, medierna och makten Ljudbok

Trump – Miljarderna, medierna och makten - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Trump – Miljarderna, medierna och makten Utgiven av Lind & Co Förlag
Utgivningsdatum 2017-10-16
Författare Karin Henriksson
Uppläsare Dag Öhrlund
Genre BiografierBiografier & Memoarer

Vad handlar Trump – Miljarderna, medierna och makten om?

Vem är Donald Trump och vad vill han? Som barn toppred Donald sina syskon och kompisar, men egentligen ville han bara leva upp till pappa Freds högt ställda förväntningar. Efter utbildning på ett internat med militär disciplin fick han ta över faderns fastighetsföretag och kom i kontakt med maffian, korrupta politiker och advokater. Han lärde sig att all publicitet är bra - även negativ. I slutet av 1980-talet verkade Trump äga Manhattan och flera glittriga kasinon. Men imperiet var överbelånat och stod på randen till konkurs.
De skoningslösa New York-tabloiderna frossade i Trumps otrohet och hans skilsmässor. Räddningen blev dokusåpasuccén . En pånyttfödd Trump fantiserade parallellt med tv-inspelningarna om att bli president, utan omvägar via trista politiska uppdrag som borgmästare eller kongressledamot. I juni 2015 sjösatte han sin kampanj med mottot "Make America Great Again". Det populistiska budskapet gick hem i tillräckligt många delstater för att garantera att den mest oerfarne presidenten i USA:s historia fick ta över makten i Vita huset. Här skildras Trumps krokiga väg till maktens centrum och de röda trådarna i hans liv: lögner, bekräftelsebehov, hämndlystnad, skryt och pengar. Fram träder bilden av en man som alltid drömt om att bli rikast, bygga världens högsta skyskrapa, ha de vackraste kvinnorna vid sin sida och vinna i allt han företar sig. KARIN HENRIKSSON är bosatt i Washington D.C. sedan tre decennier tillbaka och rapporterar i Svenska Dagbladet, Amerikaanalys, Utrikesmagasinet och flera andra medier. Hon har tidigare gett ut en rad böcker om USA och dess politiska förhållanden, bland andra  (2015)..

Så lyssnar du på Trump – Miljarderna, medierna och makten som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Trump – Miljarderna, medierna och makten i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Karin Henriksson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *