Twilight Sparkle och tävlingsgnistan Ljudbok

Twilight Sparkle och tävlingsgnistan - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Twilight Sparkle och tävlingsgnistan Utgiven av Saga Egmont
Utgivningsdatum 2019-10-02
Författare Arden Hayes
Uppläsare Ida Olsson
Genre 6-9 ÅrBarnböcker

Vad handlar Twilight Sparkle och tävlingsgnistan om?

En eftermiddag på Canterlot High rasslar det till i högtalaren, de ska hålla en vetenskapstävling tillsammans med Crystal Prep för att främja vänskap mellan skolorna. Varje elev från Canterlot High ska paras ihop med en från Crystal Prep, och tillsammans ska de genomföra ett vetenskapligt experiment. Twilight Sparkle, som nyligen bytt skola från Crystal Prep till Canterlot High är nervös över att se sina gamla vänner igen. Hon blir ihopparad med Rising Star, som först verkar trevlig men snart börjar Twilight Sparkle misstänka att han har en mörk hemlighet. Arden Hayes är en amerikansk författare som skriver böckerna i Equestria Girls: Berättelser från Canterlot High-böckerna.
I Equestria Girls: Berättelser från Canterlot High får vi följa våra favoritponnys - som tvåbenta tjejer! De är elever på Canterlot High på heltid, och magiska ponnytjejer på deltid! I böckerna om My Little Pony lär vi känna Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash och alla deras vänner!.

Så lyssnar du på Twilight Sparkle och tävlingsgnistan som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Twilight Sparkle och tävlingsgnistan i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Arden Hayes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *