Urban express Ljudbok

Urban express - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Urban express Utgiven av A Nice Noise
Utgivningsdatum 2014-09-23
Författare Kjell NordströmPer Schlingmann
Uppläsare Kjell NordströmPer Schlingmann
Genre FackböckerSamhälle Och Politik

Vad handlar Urban express om?

Det är i städerna det händer! Planeten skakar till och genom vad som kan liknas vid mänsklig gravitation hamnar vi i städerna. Vi befinner oss i en tyst revolution där städerna och kvinnorna är revoltörer. Och vapnet är en Samsung istället för en Kalashnikov. De multinationella företagen blir multiurbana företag. Det urbana är det nya svarta och borgmästarna blir vår tids premiärministrar.  I denna unika bok guidar dig Per Schlingmann och Kjell A Nordström i vad som händer i världen, staden och för oss människor.
Förutom stadens till synes ostoppbara attraktionskraft ser vi andra dramatiska förändringar som påverkar villkoren för oss alla:  ? Framgång i den digitala världen kräver kompetenser som inte är digitala. När allt kan kopieras blir det som inte kan artikuleras och digitaliseras kvar.  ? Det är kvinnornas tid. Utrustade med kunskap och mobil tar de för sig. Männen håller krampaktigt fast vid den ekonomiska makten, men hur länge till?  ? Nu är det vild kunskap som gäller! Oavsett hur bra universiteten är, så lär de bara ut hygienkunskap. För att nå framgång krävs något mer. Något magiskt. Vild kunskap.  Det är upp till dig hur du förhåller dig till utvecklingen - det handlar om att vara öppen, ödmjuk och våga experimentera och hantera förändring genom att lära förmågan att lära om.  Lika lite som annat som uppstår idag går denna bok att kategorisera. Den är ett collage som beskriver vår tid och hur du själv kan hantera de förändringar som möter oss alla. Denna bok är helt enkelt queer och söker sin kategori som så många andra idag.  "Författarna, Per Schlingmann och Kjell A. Nordström, tecknar i sin bok Urban express ett collage över den tid vi  lever i. En tid då storstaden står i centrum. Och kvinnorna. Och kunskapen. I den här boken erbjuds en del  verktyg och tankesätt som ska vara till hjälp att navigera i vår nutid. Det visas hur digitalisering, globalisering och  staden påverkar levnadsvillkoren för alla oss människor som lever här och nu. Slutsatsen är att vi lever i en ny  värld samtidigt som vårt tänkande präglas av gårdagens världsbild. Här finns författarnas egna slutsatser, teser och  teorier som levereras med expressfart. Både bokens innehåll och dess språk är snabbt, rappt och på sin spets.  Boken är lätt att ta till sig för den moderna läsaren då den går i samma tempo som den livsstil som präglas av  städernas puls." .

Så lyssnar du på Urban express som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Urban express i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Kjell Nordström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *