Utan press : Om medkänsla, prestation och stress Ljudbok

Utan press : Om medkänsla, prestation och stress - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Utan press : Om medkänsla, prestation och stress Utgiven av Natur & Kultur
Utgivningsdatum 2018-08-08
Författare Sofia Viotti
Uppläsare Sofia Viotti
Genre FackböckerPsykologi Och Pedagogik

Vad handlar Utan press : Om medkänsla, prestation och stress om?

Har du höga krav på dig själv? Är du ständigt upptagen av tankar på vad du vill eller borde göra? Har du ofta flera olika projekt igång och jobbar i ett snabbt tempo både på jobbet och hemma? Har du svårt att slappna av och ta det lugnt? Eller är du rädd för att göra fel och känner dig ofta otillräcklig? Att prestera kan vara härligt och givande. Men när det tar över livet och allt börjar handla om att nå mål och få saker gjorda drabbas vi av stress och oro och det blir svårt att njuta av livet. Dagens krav på att prestera och jämförelser med andra gör att vi lätt dras med i en prestationshets. I den här boken förmedlar författaren ett annat sätt att förhålla sig till prestationer och livet i stort hur medkänsla (compassion) kan hjälpa dig att leva mer anpassat efter hur din hjärna och din kropp fungerar.
Du får utforska hur du kan leva med större balans mellan prestation och vila och hur du kan få mer energi att ägna dig åt det som är viktigt för dig. Poängen är inte att helt sluta prestera, utan att drivas av lust och intresse istället för press och stress. Boken bygger på compassionfokuserad terapi (CFT) en terapiform som fått stort genomslag i Sverige de senaste åren. Bokens ljudövningar finns på: www.compassionportalen.se.

Så lyssnar du på Utan press : Om medkänsla, prestation och stress som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Utan press : Om medkänsla, prestation och stress i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Sofia Viotti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *