Vad önskar ni, mr Jones? Ljudbok

Vad önskar ni, mr Jones? - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Vad önskar ni, mr Jones? Utgiven av LUST
Utgivningsdatum 2018-10-12
Författare Camille Bech
Uppläsare Vendela Wrangel
Genre RomanerRomantikRomantik & ErotikSkönlitteratur

Vad handlar Vad önskar ni, mr Jones? om?

Kevin Jones har allt. Han är en snygg och framgångsrik musiker i ett av världens populäraste band. Han har en het fru hemma i LA. Han har en familj som älskar och ser upp till honom. Men tillvaron som kringresande musiker kan ta ut sin rätt.
Ensamma nätter på hotellrummet blir i längden ett rätt tradigt sätt att tillbringa livet på. Och att stå på scen och blicka ner på alla kvinnor som åtrår honom gör honom så oerhört kåt... Nu när Kevin är ute på turné igen börjar det bli svårt. Han känner sig ensammare än någonsin här i Detroit. Och kåtare. Kevin behöver lätta på trycket. Och han behöver göra det nu... En erotisk serie om Jennifer, som klipper alla band till sitt förflutna och reser till Los Angeles för att börja på ett nytt jobb och påbörja ett nytt kapitel i sitt liv. Där träffar hon den förföriske mr Jones, som vänder upp och ner på hennes tillvaro. Camille Bech (f. 1963) är en känd författare inom erotisk litteratur. Hon har bland annat gett ut titlarna ?Advokaten? (2015), ?Anais? (2016) och ?Jul med Joeleen? (2017)..

Så lyssnar du på Vad önskar ni, mr Jones? som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Vad önskar ni, mr Jones? i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Camille Bech

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *