Vi som flydde : Min egen resa och andra unga kvinnors berättelser om flykt Ljudbok

Vi som flydde : Min egen resa och andra unga kvinnors berättelser om flykt - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Vi som flydde : Min egen resa och andra unga kvinnors berättelser om flykt Utgiven av B Wahlströms
Utgivningsdatum 2019-09-05
Författare Malala Yousafzai
Uppläsare Tina Mackic
Genre 12-15 ÅrBarnböckerUngdomsböcker

Vad handlar Vi som flydde : Min egen resa och andra unga kvinnors berättelser om flykt om?

Hur känns det att förlora allt, fly för sitt liv och försöka börja om någon annanstans? Det vet Malala Yousafzai, och det vet miljoner andra unga människor. Malala berättar dels sin egen historia igen, denna gång ur perspektivet hur flykten har förändrat hennes identitet, längtan och drömmar. Hon upplåter också sin röst till ett tiotal andra unga kvinnor som hon har mött under besök på flyktingläger eller på andra platser världen över. De får berätta högst personligt, om fruktansvärda strapatser undan våld och förtryck. Om förlust, sorg, skräck - men också om ofattbart mod och om hopp.
Att lämna allt bakom sig, försöka hitta trygghet på en ny plats, lära sig ett nytt språk, inse att man kanske aldrig kan återvända - när man samtidigt sett fasor som inte går att beskriva. Krig, folkförflyttning och gränskonflikter präglar vår tid på ett obönhörligt sätt. Vi som flydde är en drabbande och enormt angelägen skildring som påminner oss om att alla människor har okränkbara rättigheter, som trygghet och ett hem och en möjlighet att våga se framåt. Boken är skriven av flyktingen, Nobelprisvinnaren och förebilden Malala Yousafzai..

Så lyssnar du på Vi som flydde : Min egen resa och andra unga kvinnors berättelser om flykt som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Vi som flydde : Min egen resa och andra unga kvinnors berättelser om flykt i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Malala Yousafzai

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *