Vill du så kan du Ljudbok

Vill du så kan du - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Vill du så kan du Utgiven av Word Audio Publishing
Utgivningsdatum 2017-11-24
Författare Patrick Ekwall
Uppläsare Patrick Ekwall
Genre BiografierBiografier & MemoarerFackböckerFritidFritid & HobbyHälsaLivsstilMedia & KommunikationSport

Vad handlar Vill du så kan du om?

"Patrick, jag hoppas att du hittar ett jobb en dag så att det kan bli något vettigt av dig. Men det kommer inte att bli lätt." - Patricks klassföreståndare i högstadiet  Det börjar i Lindängen i Malmö. När alla andra barn ville bli polis, brandman, miljonär ville Patrick bli sportjournalist. 1981 stegar den sextonårige Patrick med tomma händer in på Kvällspostens sportredaktion. Han skulle bli kvar där i tio år.  Nyfiken på vad som händer efter att tv-kamerorna stängts av? I Patrick Ekwalls nya bok berättar den kända sportjournalisten anekdoter från de stora mästerskapen som han har bevakat genom åren och ger dessutom sin version av vad som egentligen hände bakom kulisserna...
Du kommer garanerat få en helt ny bild av historiska idrottshändelser och dess huvudpersoner!  Boken innehåller även Patrick Ekwalls version av hur den moderna sportbevakningen utvecklats, från uppstickarna på TV4sporten som utmanade SVT traditionella sportsändningar till dagens medieklimat, hur han ser på sin roll och hur hans arbetsrelationer, både till medarbetare och dem han har satts att bevaka, har påverkats. är en stark berättelse om att du kan ta dig ditt du vill, bara du har en enorm vilja.  Patrick Ekwall är en av Sveriges mest kända sportjournalister. Han har jobbat 10 år på Kvällsposten. Sex år på Expressen. 23 år på TV4. Nu har han en egen talkshow, Ekwall Show, på Playhouse teater i Stockholm och som dessutom sänds på YouTube. Han gör podcasten PÅDDEN tillsammans med Mats Olsson..

Så lyssnar du på Vill du så kan du som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Vill du så kan du i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Patrick Ekwall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *