Visning pågår Ljudbok

Visning pågår - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Visning pågår Utgiven av Ordfront Ljud
Utgivningsdatum 2014-04-07
Författare Sofie Sarenbrant
Uppläsare Katarina Ewerlöf
Genre Deckare

Vad handlar Visning pågår om?

Morgonen efter en husvisning i Bromma hittas pappan död av sexåriga dottern Astrid. Inget tyder på inbrott och mordvapnet är en av familjens egna köksknivar. Det enda som talar för att någon utomstående kan vara inblandad är att Astrid påstår att en okänd man har klappat henne på kinden under natten. Emma Sköld på Länskriminalpolisens våldssektion utreder fallet. Hon misstänker att mannens hustru kan ligga bakom dådet, men när fler mord sker i samband med husvisningar ställs allt på ända.
Vad är det egentligen som pågår i det på ytan idylliska och välmående bostadsområdet? Och vad är kopplingen mellan offren? är den tredje fristående boken om kriminalinspektör Emma Sköld. Sofie Sarenbrant är författare, journalist och fotograf. Hon bor i Bromma med sin man och två döttrar. Tidigare har hon gett ut som alla har fått stor uppmärksamhet och blivit sålda till åtta länder..

Så lyssnar du på Visning pågår som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Visning pågår i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Sofie Sarenbrant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *